Wat is Kimchi

27 jan 2023 | Eten & Drinken

Kimchi is een traditioneel gefermenteerd Koreaans gerecht gemaakt van groenten, typisch Napa-kool, vermengd met kruiden en smaakmakers. Het wordt vaak geserveerd als bijgerecht of gebruikt als topping of ingrediënt in andere gerechten. Het staat bekend om zijn pittige, pittige en hartige smaak.

Wat is Kimchi saus

Kimchi-saus is een mix van de smaakvolle ingrediënten die worden gebruikt om traditionele kimchi te maken, zoals chilipepervlokken, knoflook, gember en vissaus, die is gepureerd tot een gladde, gietbare consistentie. Het kan worden gebruikt als kruiderij, marinade of als ingrediënt in andere gerechten om een ​​pittige en hartige smaak toe te voegen.

Wat is Kimchi mayonaise

Kimchi-mayonaise is een fusion-kruiderij die de pittige smaken van kimchi combineert met de romige textuur van mayonaise. Het wordt meestal gemaakt door kimchi en zijn vloeistof te mengen, samen met mayonaise en andere smaakmakers om een ​​smeerbare saus te creëren. Het kan worden gebruikt als specerij, als spread of als ingrediënt in andere gerechten om een ​​unieke smaak en textuur toe te voegen.