Wat is een vagina/pocket pussy?

7 jan 2021 | Sexualiteit

De vagina. Opvallend genoeg spreken vrouwen daar niet vaak over, alhoewel het tij keert. Mannen spreken er een aardig woordje over mee, en maken ook steeds vaker gebruik van de pocket pussy. De handzame vagina in broekzakformaat.  

Bekend seksuologe Goedele Liekens schreef Het Vagina Boek. Dat is niet voor niets want de vagina zit nog altijd een beetje in het verdomhoekje als het gaat om het showen van dit deel van het vrouwelijke lijf. Vrouwen praten er niet altijd gemakkelijk over, weten soms niet eens echt goed hoe hun eigen vagina eruitziet en laten het aan de man over om ernaar te kijken. Drie jaar geleden creëerde Liekens dit boek om vrouwen zich meer bewust te maken van hun eigen lijf, en vooral hun eigen vagina.

Pocket Pussy als afgeleide van vagina, flamoes, doos, schede en meer 

Best gek eigenlijk want voor dit deel van het vrouwenlichaam zijn wel heel veel namen bedacht. Vulva, vagina kut, flamoes, doos, spleetje, schede of zelfs de meest recent bedachte benaming: Yoni. Rond deze vagina zitten de schaamlippen en verdekt opgesteld vinden we de clitoris. In veel gevallen het meest gevoelige plekje van dit hele gebied tussen de benen van de vrouw.

Dit klinkt allemaal behoorlijk technisch en saai. Maar zo saai is die vulva niet. Behalve de lichamelijke gemakken en ongemakken die vrouwen hiervan ervaren, is de vagina een belangrijke speler bij het spel dat intimiteit heet.

Vagina is eigenlijk een Latijns woord dat onder meer de schede van een zwaard betekent waarbij schede staat voor het deel waarin een scherp voorwerp als een zwaard of mes in opgeborgen wordt zodat het niet beschadigt en je je er niet aan kunt verwonden. Maar dat is iets heel anders dan waar we het nu over hebben. Hier gaat het over dat gewone en ook zo bijzondere orgaan van de vrouw.

https://www.youtube.com/watch?v=akGtlt6zrPs

Pocket pussy is hét seksspeeltje voor de man

De vrouw koestert dit deel van haar lichaam, maar mannen doen dat eveneens. Niet voor niets is de pocket pussy uitgevonden. Een kleine masturbator voor de man. De pocket pussy benadert zoveel mogelijk de werkelijke vagina. In vorm en functie.

-De vorm van een pocket pussy

Het ziet eruit als een vagina, maar is ook geen nep-vagina zoals je zou denken. De pocket pussy is kleiner en compacter. Sommige modellen laten schaamlippen zien en een clitoris, andere modellen zijn wat abstracter van vorm. Sommige varianten zijn geïnspireerd op de vagina van een bekende pornoster.

Het materiaal is zacht en past zich aan de temperatuur van je lichaam aan. Pocket staat voor het kleine formaat dat deze pussy heeft. Zo klein dat het gemakkelijk is mee te nemen en zelfs in een broekzak past. Handig! De pocket pussy is ook gemakkelijk schoon te maken.

-De functie van een pocket pussy

Van binnen is de pocket pussy zo uitgevoerd dat deze de penis stimuleert. Dat is heel wat anders dan jezelf met behulp van de hand bevredigen. Het is ook goed mogelijk een glijmiddel in te zetten, dat samen met de pocket pussy enorm stimulerend kan werken. Kwestie van uitproberen, met en zonder glijmiddel. Wat vind jij prettig?

-Oefenen met de pocket pussy

Moet een man oefenen met de pocket pussy? Niet per se. Maar het kan het uithoudingsvermogen als het gaat om het liefdesspel zonder te snel klaar te komen, een flinke boost geven als je als man regelmatig oefent. Wie de pocket pussy bij de hand heeft, kan altijd ‘los’. Je neemt het speeltje makkelijk mee en kan het overal gebruiken. Discreet opgeborgen in je tas of koffer.

-Samen vrijen met een pocket pussy

Het is heel goed mogelijk om de pocket pussy niet alleen voor jezelf te houden, maar ook tijdens een vrijpartij met je partner in te zetten. Je partner gebruikt dan het seksspeeltje om jou te bevredigen. Dan hoef je zelf niets te doen en laat je je partner de pocket pussy om je penis doen. Laat het maar lekker gebeuren, zonder dat je ook maar iets hoeft te doen. Dat is louter genieten.

-Meerdere varianten van de pocket pussy

Er zijn pocket pussies met één opening, maar ook die van twee kanten in te zetten zijn. Met een opening die lijkt op een vagina, mond of anus. Sommige zijn zelfs handsfree te bedienen. De pocket pussy is van alle markten thuis. Een seksspeeltje dat veel mogelijkheden biedt.

Pocket pussy is volwaardig speeltje in zakformaat

Inmiddels heeft de pocket pussy een plaats veroverd in het land van de seksspeeltjes. Naast de dildo’s en vibrators gaat ook dit speeltje als een dolle. Verwar de pocket pussy echter niet met de bekende Fleshlight, uitgevonden door Steve Shubin. Dit is een van beste kunstvagina’s, maar niet in het bekende handzame pocket pussy formaat. De kracht van die laatste zit ‘m in de ‘handigheid’ en dat is op meerdere manieren uit te leggen.

Hiermee krijgt de masturbator wel een ware boost. Zolang deze strak, warm en zacht is, zullen veel mannen hiervoor vallen. Met een beetje glijmiddel gaat het nog lekkerder. In een handzame uitvoering, is het een volwaardig speeltje.