Wat is Easytoys 

3 dec 2020 | Sexualiteit

Dat we tegenwoordig gemakkelijk seksspeeltjes online kunnen kopen, is niet alleen handig. Het is vooral ook een discrete manier van het begin van een collectie toys of het uitbreiden ervan. Wie zich wendt tot het merk Easytoys weet zich verzekerd van een goede aankoop en een steeds leuker wordend seksleven. Hoe? Daar gaan we het over hebben. 

In de jaren zestig en zeventig, toen de seksuele revolutie op haar hoogtepunt was en de strijd voor vrouwenemancipatie hoogtij vierde, bezochten liefhebbers een seksshop. Een winkel waar dildo’s aan de wand hingen, sekspoppen opgevouwen in zakjes bij de toonbank lagen en vibrators in de schappen lagen.

Wilde je voor de eerste keer iets aanschaffen, dan was de drempel letterlijk voor veel mensen hoog. Mensen stapten de winkel binnen en wisten uit verlegenheid niet waar ze kijken moesten. Of er werd overdreven stoer gedaan. Allemaal niet nodig, maar je kocht nu eenmaal niet iedere dag een buttplug of een elektrische vibrator.

Met de komst van internet werd de drempel lager en was er ook het merk Easytoys

Met de komst van internet werd de drempel letterlijk verlaagd. De online winkels schoten als paddenstoelen uit de grond en daar deden de seksshops aan mee. Voor we het in de gaten hadden stond het internet vol met seksspeeltjes die je met een druk op de knop kon bestellen.

Dat zag er in het begin allemaal nog niet zo mooi uit. Rommelig, af en toe een foto die er lang over deed om te laden en het moment dat je je bestelling thuis had, nam ook wel een paar dagen in beslag.

Hoe anders is dat tegenwoordig. Online shops zien er gelikt uit en bestellen is een fluitje van een cent. De groothandel in seksspeeltjes Easytoys wil vooral de consument dienen en dat op een gedegen en professionele manier neerzetten. Dat is gelukt en dit is de reden dat je zo goed bij Easytoys terecht kunt.

Daarom surf je naar the dildo store voor jouw Easytoys sex toys

Gebruiksvriendelijk

De kracht van de website van TheDildostore.nl zit ‘m allereerst in de gebruiksvriendelijkheid. De website ziet er mooi uit, maar dat niet alleen. De site heeft een duidelijke indeling en je ziet in één oogopslag waar je naartoe wilt. Alle categorieën staan helder genoemd en met één klik ben je waar je zijn wilt.

Duidelijk beeld

De site heeft bij ieder product een duidelijke omschrijving en een mooie foto. Je ziet wat je koopt. Je weet wat je koopt. De teksten en foto’s zijn waarheidsgetrouw. De informatie is duidelijk.

Inspiratie door middel van blogs

Naast informatie krijg je ook veel inspiratie. Op de site tref je blogs die door middel van duidelijke teksten laten zien wat er allemaal mogelijk is. De ultieme manier van storytelling,  en je krijgt hierdoor behalve meer informatie ook veel inspiratie. Je krijgt er gewoon zin in en wordt direct doorverwezen naar de juiste speeltjes op de site. Leuk om te lezen, gemakkelijk om daarna op de site je weg te vinden naar datgene waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Discrete bezorging

Dat de bezorging discreet plaatsvindt, betekent dat er zonder afzender een pakketje bij je wordt bezorgd. Wie heeft er immers iets met jouw privé bezigheden te maken. Mocht je niet thuis zijn, dan komt je het pakketje bij een afhaalpunt terecht. Wel zo gemakkelijk. En het blijft discreet.

Snelle bezorging

De bezorging gaat snel. Als het even lukt, heb je je bestelling de volgende dag in huis. Dat is wel iets anders dan dagen wachten op je pakket. Dit is waar Easytoys voor staat. Voor een snelle levering. Je hebt er immers zin in!

De uitgebreide collectie van het merk Easytoys

De collectie seksspeeltjes van Easytoys is enorm. Van dildo’s in alle materialen en maten tot vibrators op batterijen, met een afstandsbediening en met verschillende standen. Ook lingerie en BDSM-attributen liggen voor je klaar in het magazijn.

Dat het daar niet altijd bij blijft, mag duidelijk zijn. Ook in het land der sekstoys gaan de ontwikkelingen gestaag door. Is er een nieuwe vibrator op de markt, dan kun je er gerust vanuit gaan dat Easytoys deze al in de collectie opgenomen heeft. Denk maar eens aan de Satisfyer Pro 2, de meest verkochte toy van 2020. Deze vibrator met airpulse-technologie mag in je collectie seksspeeltjes niet ontbreken. De huidvriendelijke ring van medische siliconen omsluit je clitoris en streelt het gebied binnen in de vagina met elf verschillende contactloze drukgolf-intensiteitsinstellingen. Dat is nogal wat. Ondertussen laten de aparte bedieningselementen de buitenste ring trillen rond je clitoris in tien intensiteiten. Het laat zich raden dat dit een topper is! Het apparaatje ziet er ook nog eens heel mooi uit en laat een vrouw gewoonweg stralen. Een klein pakketje met grootste daden!

De Black Fantasy Box, is een echte must have voor de BSDM’er. Met veilige touwen, banden en een zweepje is dit een complete set voor wie op deze manier de seks wil beleven. Een doos vol speeltjes die zowel veilig als gebruiksvriendelijk zijn voor het meest opwindende spel. Met ‘Kinky voor beginners’ is er niets te veel gezegd.

Ook mannen komen ruimschoots aan hun trekken met een sex toy van Easytoys

Dat louter vrouwen met seksspeeltjes zichzelf lekker te buiten gaan, is natuurlijk niet waar. Ook mannen komen ruimschoots aan hun trekken bij Easytoys met bijvoorbeeld de mannenspeeltjes als de masturbator of de cockring. Een anale sekstoy als de buttplug is ook steeds meer in zwang. Voor de diehards zijn er de prostaatstimulators. Even oefenen, maar dan heb je ook wat!

Lees de inspirerende blogs op de site van wat-is.nl 

Wil je eerst in de stemming komen voordat je iets online gaat bestellen, lees dan eens de erotische verhalen op de website van wat-is.nl. Behalve dat het je op kan winden, doe je er uiteraard de nodige inspiratie op. Met andere woorden: je kunt op de site terecht voor zowel praktische informatie als erotische inspiratie. Twee vliegen in een klap zodat je de juiste tool kunt bestellen voor de leukste seks. Want dat is het: seks mag en moet leuk zijn. Lust en liefde gaan op deze manier prima samen.